Известие

Collapse
No announcement yet.

Данък АР 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=nasty;865671]Стига бре тия са луди ,а ако си като мене 150 - 300+лв[/QUOTE

Колега, при нас в Смолян, общината смята , че всички тук сме с адмиралски заплати. Направо ми се сви сърцето , като разбрах колко е данъка. Преди 2 години плащах 93 лв за 164 тд, а сега...
    Абе нямам думи!

Comment

Абе ,тва с тея данъци е луда работа.Възможно ли е да караме некви таратайки(нека никой не се обижда,и на мен ми е любима "таратайката") по на 8-10 год. и да плащаме все едно караме коли за по 1000000.Една проста сметка само:300-данък+220-гражданска+500-каско+67-винетка=1087лв. всяка година.Ами колегите дето карат с мотори 3.0 и 3.2,направо не ми се мисли,трябва да си роднина на Рокфелер за да караш кола втора употреба. Тва е АБСУРДНО
      ALFA 166 2.0TS-хубавицата
      Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
      PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
      Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

Първоначално публикувано от dakata Покажи съобщение
        Абе ,тва с тея данъци е луда работа.Възможно ли е да караме некви таратайки(нека никой не се обижда,и на мен ми е любима "таратайката") по на 8-10 год. и да плащаме все едно караме коли за по 1000000.Една проста сметка само:300-данък+220-гражданска+500-каско+67-винетка=1087лв. всяка година.Ами колегите дето карат с мотори 3.0 и 3.2,направо не ми се мисли,трябва да си роднина на Рокфелер за да караш кола втора употреба. Тва е АБСУРДНО
        Напълно те подкрепям колега! Ние българите сме богат народ...затова ще си изкараме европейски книжки...поредното обирджийство! Извинявам се, че се отклоних от темата.
        __________________________________________________ ___
        Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100

Comment

Не че нещо, ама ... Има и коли 1.6 90 коня, техният днък е около 20-30 лева ... В крайна сметка си е наш избор да караме "бегачки", така че който си има брада си търси гребенче ...
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Не че нещо, ама ... Има и коли 1.6 90 коня, техният днък е около 20-30 лева ... В крайна сметка си е наш избор да караме "бегачки", така че който си има брада си търси гребенче ...
            Така е колега,прав си.....искам да кажа само,че разликата в данъците на колите до 100к.с. и от 100к.с. нагоре е много фрапираща.Според мен границата трябва да е от 200к.с. (да не кажа и 250) защото си мисля,че такива коли може да наречем бегачки,а не коли като нашите които са с малко по-висока мощност от един средностатистически Гоуф GTI например.
            ALFA 166 2.0TS-хубавицата
            Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
            PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
            Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

Аз плащам разлика от 100лв за 5кс трябва да си има някаква скала...но данък, нито винетка няма да платя повече, писна ми от дупки и да си цепя новите гуми...щото някой откраднал парите за инфраструктурата. Давам и искам пътища...не гьолове!
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Доколкото си спомням в този раздел най-малкото коне са 136, а най- малкия двигател е 2.0ТС бензин...
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Говоря за колата от подписа...но въпросът е принципен!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Всеки разумен човек би си плащал данък и винетка,ако получава пътища без дупки,пътища с поддържани знаци,пътища без корумпирани полицаи и т н.В този случай е нормално невнасянето на данъци да се криминализира,но само в този случай.
                    На мен лично ми действа демотивиращо да виждам как парите за магистрали потъват,и то не незнайно,а знайно къде-в ръцете на чиновници,депутати,министри и т н.За жалост дори и да дойде на власт правителство,което има воля за някакви действия,то хората са вече озверени и не можеш да ги накараш да плащат за нещо,което не получават.

Comment

С голямо желание бих плащал всякакви данъци, независимо от това дали сумата е 20 или 200лв.Но при положение че неотдавна, по една от телевизиите беше изкарано на бял свят, как на въпрос, зададен от някакви евродепутати къде отиват парите от данъци, не беше даден дори не смислен а членоразделен отговор,вярвайте ми яко взех да се замислям къде аджеба наистина отиват тези понякога с много мъка изкарани и събрани парици.Започвам да си мисля че тази бездържавност вече ми отнема правото и желанието да си плащам данъците както и удовлетворението от това.

Comment

Днес платих данъка за 2011. С 5% отстъпка - 299лв. Значи ако е без отстъпката и без лихви е около 315лв...
                        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

В Плевен за 155кс. - 425лв., за 150к.с., както писа колегата - 182лв.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Колеги работата с данъците се затяга яко
                            И помнете че Капоне не са могли да гохванат за нищо но накрая лежи за укриване на данъци
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ето го и моя за тази година,токущо си го сметнах

размер на данъка: 425.04 лева
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                Ето го и моя за тази година,токущо си го сметнах

размер на данъка: 425.04 лева
                                Той колкото на мойто ГТВ бре
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X